Wet'n Wild 8'li Far Paletlerim

Merhaba
Bugün sizlerle Türkiye'ye gelmesini dört gözle beklediğimiz , ülkemizde satılmaya başladığı anda standlarda bir var bir yok olan Wet'n Wild 8'li far paletlerinden bahsedeceğim. Bu markanın ülkemizde şimdilik 3 tane 8'li far paleti var. Ve tabi tahmin edersiniz ki bende üçü de var.

Fiyatları benzerlerine göre resmen  devede kulak. 8'li far paleti için 19.90 TL bence çok uygun bir fiyat. Hele ki tekli farların fiyatlarını düşününce 8 fara bu kadar uyguna sahip olmak çok avantajlı.
Bir kere farların renk vermesi harika tek fırça darbesiyle bile gözünüzün tamamını boyayabiliyorsunuz. Dahası Mac Fix+ gibi bir ürünle beraber ıslak olarak kullandığınızda yada far bazı ile birlikte kullandığınızda hem çok daha kalıcı hem çok dayanıklı oluyorlar.

Hemen hemen her farda olduğu gibi bu paletlerdeki bazı renklerde de toz toz olma ve göz altına dökülme gibi sorunlar olabiliyor. Ama bu 80 TL'ye aldığınız bir farda da başınıza gelebilir. Kaldı ki bu farların tanesi 2.5 TL gibi bir fiyata denk geliyor.

Ayrıca hayvan testleri konusunda hassassanız makyaj malzemem olsun ama hayvan deneyleri yapmayan bir marka olsun diyorsanız Wet'n Wild uygun fiyatlarına rağmen bu isteğinizi de karşılıyor.
Benim favori paletim Comfort Zone. İçinde daha doğal tonları barındıran bu palet renkleriyle hem gündüz hem gece makyajınızın vazgeçilmezi olabilir. Renkler sedefli ve parlak. Gerçi diğer iki paletide içinde hem açık hem koyu tonları barındırmasıyla gündüz ve gece makyajlarında rahatlıkla kullanılabilir.
Diğer iki palet biri Petal Pusher . Pembeden mora doğru tonlar mevcut. Bu palette de genelde sedefli ve parlak renkler var. Diğeri de Poster Child. İçlerinde en renkli ama en az sedefli ve parlak olan bu palet. Birde renk vermesi diğer iki paletten bir tık daha az ancak bazla veya ıslak kullanımda yine inanılmaz renk veriyorlar.
Ben üç paletinde hayranıyım ve eğer bir gün ülkemize başka bir 8'li far paleti gelirse sanırım gözüm kapalı alırım. Sizlerin favori paleti hangisi? Bizlerle paylaşırsanız sevinirim. Beni aynı zamanda İnstagram'dan ' gamzecelikdemir ' kullanıcı adımla takip edebilirsiniz. Her zaman tavsiye ve eleştirilerinize açık olduğumu da unutmayın. Kendinize iyi bakın. Hoşçakalın.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder